سلطة كنتاكي.
أربع كاسات ملفوف مبشورقليل من الجزر مبشورملعقة طعام بصل أبيض مفرومصغيرربع كاسة مايونيزملعقتين وثلثين طعام سكرملعقتان طعام حليبسائلملعقتان طعام لبن سائلثلاثة أرباع ملعقة طعام خل أبيضملعقة طعاموربع من عصير الليمونربع ملعقة صغيرة ملحرشة فلفلأسمرالطريقة:
1- يمزج السكر مع الملح و الفلفل والحليب واللبنوالمايونيز والخل وعصير الليمون ويخفق جيداً حتى يصير المزيج متجانس.
2- يضافالملفوف والقليل من الجزر المبشور والبصل المفروم ويخلط جيداً
3- تغطى السلطةوتترك بالثلاجة مدة ساعتيت قبل تقديمها
وان ماطلعت زي كنتاكيتعالو سوو فيني الي تبون
والله اني مجربته بنفسي ليش تروحون تشترون سويه بنفسك احسن
مش عارفة انا ممكن اكون عملت الموضوع دى قبل كد بس مش فاكرة والله عموما مش مشكلة